Lifestyle

Κατερίνα Κόκλα: Μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Κατερίνα Κόκλα: Μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Η Κατερίνα Κόκλα αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά τον χωρισμό τους.

Η Κατερίνα Κόκλα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν είναι ζευγάρι εδώ και καιρό. Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για το χωρισμό της και αποκάλυψε τι την ενόχλησε περισσότερο.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People», η μητέρα του παιδιού του γνωστού παρουσιαστή δήλωσε πως έχουν χωρίσει εδώ και ένα χρόνο.

«Με τον Γρηγόρη χωρίσαμε πριν από ένα χρόνο. Το timing που το ανακοίνωσε ήταν δική του απόφαση, εγώ δεν πήρα καμία θέση. Ήμασταν ήδη χωρισμένοι» ενώ σε ερώτηση για το πώς διαχειρίστηκε το χωρισμό ανέφερε: «Ήταν λίγο δύσκολο. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκτίθεμαι στα ΜΜΕ, οπότε δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είμαι πολύ συναισθηματική και όταν ακούω διάφορα, στενοχωριέμαι πολύ. Δεν ήθελα να γίνει ευρέως γνωστό, γιατί δεν μου αρέσει να πηγαίνω στη δουλειά και να με ρωτάνε όλοι αν έχω χωρίσει ή όχι. Νομίζω πως δεν αφορά κανέναν τι κάνω μέσα στο σπίτι μου. Ξέρω πως όταν είσαι με ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, θα συζητηθεί κάτι παραπάνω. Αλλά εγώ από την αρχή της σχέσης μας δεν είχα δώσει βάση στο επάγγελμά του. Εγώ δεν είχα δίπλα μου τον Αρναούτογλου. Εγώ είχα σχέση με τον Γρηγόρη».

Όσον αφορά στην σχέση τους σήμερα, η Κατερίνα Κόκλα ξεκαθάρισε: «Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο μέχρι να βρούμε τις ισορροπίες μας. Όσο περνάει ο χρόνος, όλα φτιάχνουν. Θέλει περισσότερη δουλειά από το ζευγάρι όταν υπάρχει ένα παιδί. Οι γονείς χρειάζεται να έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους για να μεγαλώσει σωστά το παιδί».

Στην ερώτηση αν σκέφτηκε ποτέ να επιστρέψει στη Νάξο, απάντησε: «Ποτέ. Αν δεν είχα τον Αναστάση, ίσως να επέστρεφα στο νησί. Από τη στιγμή που έγινα μαμά θέλω το παιδί μου να έχει καθημερινή επαφή με τον μπαμπά του». Όσο για το αν ο Γρηγόρης είναι καλός μπαμπάς, δήλωσε: «Είναι πολύ τρυφερός και λατρεύει το μικρό. Πιστεύει πως του μοιάζει. Η δική μου γνώμη είναι πως έχει γίνει μια ωραία μείξη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments