Μedia

“Suits”: Συνεχίζεται για 8η σεζόν και επισήμως χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ

“Suits”: Συνεχίζεται για 8η σεζόν και επισήμως χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ
Ποια ηθοποιός θα παίξει στο "Suits" μετά την αποχώρηση της Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ παράτησε οριστικά την υποκριτική για να γίνει μια αληθινή πριγκίπισσα.  Η Αμερικανίδα αποχώρησε από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά "Suits" όπου πρωταγωνιστούσε με την παραγωγή να ψάχνει την αντικαταστάτριά της. 

Εκτός από τη Μέγκαν, από τη σειρά φεύγει και ο συμπρωταγωνιστής της, Πάτρικ Άνταμς.

Η σχετική ανακοίνωση του USA Network αναφέρει στο μεταξύ πως, λίγο πριν τους αποχαιρετήσει με έναν δι-επεισοδιακό γάμο που όλοι περιμένουν, το Suits θα συνεχιστεί για 8η σεζόν. Για να καλύψουν το κενό, οι συντελεστές της σειράς ανακοίνωσαν μια νέα προσθήκη στη σειρά, τη γνωστή ηθοποιό Katherine Heigl.

«Μετά από 7 σεζόν, το Suits παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς σειρές του USA Network. Ενόσω είμαστε ενθουσιασμένοι για την 8η σεζόν, ο Πάτρικ και η Μέγκαν θα λείψουν πάρα πολύ σε όλους και είμαστε ευγνώμονες για το ταλέντο και την αφοσίωσή τους σε κάθε σεζόν. Ευχόμαστε και στους δύο τίποτα λιγότερο από τα καλύτερα.», δήλωσε ο διευθυντής του δικτύου, Κρις Μακάμπερ.

Η αποχώρηση δύο βασικότατων πρωταγωνιστών, του Μάικ και της Ρέιτσελ που προφανώς δε γινόταν να χωρίσουν ώστε να παραμείνει ο πρώτς έστω, αναμένεται ότι θα φέρει και ένα γερό «ξεσκόνισμα» και «φρεσκάρισμα» στους εναπομείναντες Γκάμπριελ Μαχτ, Σάρα Ράφερτι, Ρικ Χόφμαν, αλλά και στον καινούργιο μόνιμο της παρέας Ντουλέ Χιλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments