Οικονομία

Τράπεζα Πειραιώς: Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με αποζημιώσεις έως και 180.000 ευρώ

Τράπεζα Πειραιώς: Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου με αποζημιώσεις έως και 180.000 ευρώ
Το πρόγραμμα της Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει αποζημίωση ως 61 μισθούς, η οποία διαβαθμίζεται βάσει κριτηρίων, όπως η ηλικία των εργαζομένων, ο χρόνος προϋπηρεσίας και ο τόπος εργασίας.

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς επιδιώκοντας να αποχωρήσουν τουλάχιστον 1000 εργαζόμενοι, με σκοπό να μειωθούν περαιτέρω τα κόστη της.

Το πρόγραμμα προσφέρει αποζημίωση ως 61 μισθούς, η οποία διαβαθμίζεται βάσει κριτηρίων, όπως η ηλικία των εργαζομένων, ο χρόνος προϋπηρεσίας και ο τόπος εργασίας. Παράλληλα, προσφέρει δωρεάν ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη για πέντε χρόνια από το ομαδικό ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει πρόσθετα μπόνους για τους υπαλλήλους της περιφέρειας (εκτός Αττικής και νομού Θεσσαλονίκης) και με μάξιμουμ αποζημίωση τις 180.000 ευρώ.

Τέλος προσφέρει και τη δυνατότητα διετούς ή τριετούς άδειας από την εργασία μετ’ αποδοχών. Όσοι αποδεχτούν το πρόγραμμα θα έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για πέντε χρόνια.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλο το προσωπικό τράπεζας και των θυγατρικών εντός Ελλάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments