Αθλητισμός

Αποκάλυψη από ξένο άσο: «Έφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί προτίμησα τα χρήματα και όχι τα λεφτά…»

Αποκάλυψη από ξένο άσο: «Έφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί προτίμησα τα χρήματα και όχι τα λεφτά…»
Ποιος βάζει το ποδόσφαιρο πάνω από τα χρήματα;

Για τους λόγους που έφυγε από τον Ολυμπιακό, αλλά και γιατί δεν…έπιασε στο Λιμάνι μίλησε ο Ταρίκ Ελιονούσι, ο οποίος υπέγραψε στην ΑΪΚ Στοκχόλμης.nn«Θα μπορούσα να πάω σε άλλη ομάδα ή να μείνω στην Καραμπάγκ και να πληρώνομαι. Θα μπορούσα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, όπου είχα πολύ καλό συμβόλαιο. Είναι πολλά που θα μπορούσα να κάνω, αλλά επέλεξα να βάλω πάνω από όλα τον αθλητή και όχι τα χρήματα. Επέλεξα να παίζω από το να κερδίζω χρήματα και να μην αγωνίζομαι», είπε ο Νορβηγός σε συνέντευξή του στην σουηδική ιστοσελίδα fotbollskanalen και συνέχισε:

«Είναι τόσο απλό για μένα. Θέλω να είμαι σε μια ομάδα που θα αγωνίζομαι, μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους και έχει φιλοδοξίες να διακριθεί στην Ευρώπη. Ήθελα να είμαι σε μια ομάδα, όπου θα θεωρούμαι σημαντικός. Και από την ΑΪΚ μού έδειξαν από την αρχή πόσο με ήθελαν. Θέλω να αγωνίζομαι για να έχω θέση και στην εθνική ομάδα. Με τον Λάγκερμπακ θα ξεκινήσουμε μια νέα προσπάθεια το Φθινόπωρο».

Ο Ελιουνούσι αναφέρθηκε λακωνικά και στην θητεία του στον Ολυμπιακό: «Είχα μια καλή σεζόν εκεί και κατακτήσαμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, οι συχνοί τραυματισμοί με πήγαν πίσω. Καλά ξεκίνησα και την Καραμπάγκ, όπου είχα πάει δανεικός, αλλά εκεί είχαν προβλήματα υγείας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments