ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου με πολλά ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ | Pagenews.gr
Pagenews Team 3 Φεβρουαρίου 2018, 17:30

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ μπορούν να ποντάρουν στον 52ο τελικό του NFL, στον οποίο φαβορί είναι οι Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, γι’ αυτό έχει δοθεί πλεονέκτημα 5,5 πόντων στους Φιλαδέλφεια Ιγκλς.

Προσφέρονται στοιχήματα για το τελικό αποτέλεσμα χωρίς παράταση, τους under/over 48,5 πόντους, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τους under/over 24,5 πόντους του πρώτου ημιχρόνου, τους under/over 27,5 πόντους των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, τους under/over 21,5 πόντους των Φιλαδέλφεια Ιγκλς και το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Πολλά είναι και τα έξτρα ειδικά στοιχήματα, που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, ακόμη και για το σόου του τελικού. Πριν από την έναρξη του αγώνα η Πινκ θα απαγγείλει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, ενώ στο σόου του ημιχρόνου θα τραγουδήσει ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν στο τραγούδι με το οποίο θα ξεκινήσει το σόου στο ημίχρονο του τελικού ο Τίμπερλεϊκ και το χρώμα των παπουτσιών του, στο αν θα διαρκέσει λιγότερο ή περισσότερο από δύο λεπτά η απαγγελία του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ από την Πινκ και αν θα φοράει καπέλο ή μπλούζα των Φιλαδέλφεια Ιγκλς η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Προσφέρονται πολλά ακόμη ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για το χρώμα υγρού που θα ρίξουν στον νικητή προπονητή και για το πόσες φορές θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης το άγαλμα του Ρόκι Μπαλμπόα στην Φιλαδέλφεια.

TAGS: