Lifestyle

Selena Gomez: Ξανά σε κλινική – Δίνει μάχη με την κατάθλιψη

Selena Gomez: Ξανά σε κλινική – Δίνει μάχη με την κατάθλιψη
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Selena Gomez μπήκε σε κλινική αποκατάστασης που νοσηλεύεται. Το 2016 η διάσημη τραγουδίστρια έδινε και πάλι μάχη με την κατάθλιψη και είχε εισαχθεί εθελοντικά σε κέντρο αποκατάστασης, ζητώντας θεραπεία.

Ξανά σε ειδική κλινική αποκατάστασης βρέθηκε η Selena Gomez. Η διάσημη τραγουδίστρια μετά από μια δύσκολη χρονιά, όπου συνεχίζει να δίνει μάχη με την κατάθλιψη, λόγω του αυτοάνοσου νοσήματος που έχει και μετά τη μεταμόσχευση νεφρού που έκανε, βρέθηκε σε ειδική κλινική φροντίδας και αποκατάστασης.

«Ένιωθε πως χρειαζόταν να αποδράσει και να επικεντρωθεί στον εαυτό της χωρίς περισπασμούς» αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της, μιλώντας για τις δυο εβδομάδες που έμεινε στην κλινική στη Νέα Υόρκη.

Η 25χρονη σταρ μάλιστα φαίνεται να έχει βρει και πάλι τον εαυτό της, ξεπέρασε τις κρίσεις πανικού, κάνει τις θεραπείες της, τρώει υγιεινά και άρχισε μαθήματα pilates. «Θέλει να ξαναπάει αργότερα μέσα στη χρονιά στο συγκεκριμένο κέντρο. Νιώθει και δείχνει απίστευτη» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Selena μπήκε σε κλινική αποκατάστασης που νοσηλεύεται. Το 2016 η διάσημη τραγουδίστρια έδινε και πάλι μάχη με την κατάθλιψη και είχε εισαχθεί εθελοντικά σε κέντρο αποκατάστασης, ζητώντας θεραπεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments