Video

Επιστρέφουν οι Spice Girls; Η “χρυσή” συμφωνία που έκλεισαν (vid)

Επιστρέφουν οι Spice Girls; Η “χρυσή” συμφωνία που έκλεισαν (vid)
Τα μέλη του βρετανικού συγκροτήματος "Spice Girls" ξαναβρέθηκαν την Παρασκευή -για πρώτη φορά από το 2012- και ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να εργαστούν "σε νέες ευκαιρίες"

Οι φήμες οργίαζαν και τελικά οι "Spice Girls" το επιβεβαίωσαν: ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους.

«Απολαύσαμε ένα υπέροχο απόγευμα με αναμνήσεις από τις εκπληκτικές στιγμές που έχουμε περάσει μαζί», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι πέντε. «Η στιγμή τώρα φαίνεται κατάλληλη για να εξερευνήσουμε μερικές απίστευτες νέες ευκαιρίες μαζί», ανέφεραν ακόμη μεταξύ άλλων.

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί οι πέντε ήταν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, το 2012. Η επανένωση θεωρείται ότι προχώρησε έπειτα από απόφαση της Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία μέχρι τώρα ήταν αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και που έθεσε τον όρο να μην τραγουδήσει.

Το reunion όμως δεν γίνεται για κάποια περιοδεία ή ένα νέο άλμπουμ. Τα μέλη του συγκροτήματος αποδέχθηκαν πρόταση που θα αποφέρει 10 εκατ. λίρες στην καθεμία, που μπορεί να περιλαμβάνει ένα νέο τάλεντ σόου, διαφημιστικές συμφωνίες και ένα άλμπουμ με τις καλύτερες επιτυχίες τους, σύμφωνα με την Sun.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments