Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-3: Συνεχίζει ακάθεκτος και πρωτόπορος!

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-3: Συνεχίζει ακάθεκτος και πρωτόπορος!
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 1-3: Ο Πέλκας άνοιξε τον δρόμο και ο Πρίγιοβιτς ''χτύπησε'' δύο φορές, δίνοντας την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να φύγει νικητής από την Ήπειρο, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Κόντε με το γκολ που πέτυχε έσπασε το ρεκόρ του Πασχαλάκη.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-3: Στο ”στρατόπεδο” του ”δικεφάλου του Βορρά” είχαν δώσει ιδιαίτερη σημασία στο παιχνίδι των Ιωαννίνων, ωστόσο στο χορτάρι, ο ΠΑΟΚ φρόντισε να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του και την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται, επικρατώντας με 3-1 των γηπεδούχων, γεγονός που τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Στο 9ο λεπτό, ο Μακ σέντραρε, ο Πρίγιοβιτς έστρωσε τη μπάλα για τον Πέλκα, ο οποίος από προφανή θέση οφσάιντ νίκησε τον Βελλίδη, ανοίγοντας το σκορ (0-1, 9′). Στο 39ο λεπτό, ο Πρίγιοβιτς από δημιουργός έγινε σκόρερ, λαμβάνοντας τη μπαλιά του Κάμπος και με διπλή προσπάθεια, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, καθαρίζοντας το ματς (0-2, 39′).

Το τελευταίο ”χτύπημα” του Πρίγιοβιτς ήρθε στο 45ο λεπτό, με τον Σέρβο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του στο ματς, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ ήταν να σκοράρει με τον Κόντε στο 70ο λεπτό, ο οποίος ”έσπασε” το απαραβίαστο σερί που διατηρούσε στα γκολπόστ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments