Αθλητισμός

Αποκάλυψη Μιχόγεβιτς για πρόταση από άλλη ομάδα

Αποκάλυψη Μιχόγεβιτς για πρόταση από άλλη ομάδα
Έκτακτο

Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μάρκο Μιχόγεβιτς, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του σχετικά με το νέο ”κεφάλαιο” που άνοιξε στην καριέρα του,  αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι είχε πρόταση από άλλον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχόγεβιτς:

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ;

«Eίναι πολύ καλές οι εντυπώσεις που έχω αποκομίσει από την πρώτη μέρα που μεταπήδησα στον ΠΑΟΚ. Είναι τιμή για μένα να παίζω σε έναν σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ».

Είχες άλλες προτάσεις πέρα από τον ΠΑΟΚ;«Υπήρχαν αρκετές προτάσεις, αλλά αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, επειδή θεωρώ πως εκεί μπορώ να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής».

Πόσο σύντομα περιμένεις να αγωνιστείς στον ΠΑΟΚ. Μίλησες καθόλου με τον Τσίμιροτ για την μεταγραφή σου;«Πήρα κάποιες ωραίες συμβουλές από τον φίλο μου Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να πάρω χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Προτού υπογράψεις στον ΠΑΟΚ, ήσουν στην αποστολή της εθνικής Βοσνίας στις ΗΠΑ. Πως ήταν αυτή η εμπειρία για σένα;Ήταν σπουδαία υπόθεση για μένα το πρώτο μου παιχνίδι με την εθνική Βοσνίας. Είμαι πάνω απ’ όλα πολύ χαρούμενος γιατί όλα πήγαν καλά και φέραμε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Αμερικανούς (0-0).

Πόσο σημαντικό είναι για σένα να παίζεις στην εθνική ομάδα. Περιμένεις νέες κλήσεις μέσω του ΠΑΟΚ;«Θέλω να αποδείξω πως αξίζω να έχω θέση στην εθνική Βοσνίας και ελπίζω πως αυτό θα συμβεί μέσω του ΠΑΟΚ. Θα τα δώσω όλα στη νέα μου ομάδα και ελπίζω να αναγνωριστεί αυτό. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα».

Η U-21 της Βοσνίας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Πιστεύεις θα καταφέρετε να πάρετε μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις;«Η Εθνική U-21 τα πηγαίνει περίφημα. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Ελπίζω πως θα κάνουμε βήματα μπροστά και θα έχουμε θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ειλικρινά πιστεύω πως θα προκριθούμε γιατί είμαστε μια πολύ καλή γενιά με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments