Βόμβα Βιγιαφάνιες από την Τουρκία: «Κανονισμένο το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός από τους διαιτητές» | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Φεβρουαρίου 2018, 17:33

Ο άσος της Αλάνιασπορ, Λούκας Βιγιαφάνιες, σε συνέντευξη μίλησε για τον περσινό δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου και το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στους πράσινους (4-0), και ούτε λίγο, ούτε πολύ τόνισε ότι το παιχνίδι ήταν κανονισμένο από την διαιτησία!

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στο sport24.gr, ανέφερε τα εξής:

– Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά της περυσινής σεζόν ήταν για πολλούς ένα κομβικό σημείο στην ανώμαλη τροχιά που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα “έδειξε” τη διαιτησία ως υπεύθυνη για τον αποκλεισμό, εσύ που έπαιξες τι έχεις να πεις;

«Ξεκάθαρα η διαιτησία επηρέασε. Εμείς, τις μέρες που προηγήθηκαν της αναμέτρησης, ξέραμε ότι οι διαιτητές θα ήταν μαζί τους. Δεν μου αρέσει να μιλώ για τέτοια πράγματα, αλλά είναι κρίμα μια τόσο όμορφη χώρα, με τόσο όμορφο κόσμο, με τόσο όμορφο ποδόσφαιρο να έχει τέτοια πράγματα. Να προσπαθείς με πονηριά να ξεγελάσεις του διαιτητές, με “κανονισμένα” παιχνίδια, με διαιτητές να σφυρίζουν υπέρ της μίας μόνο ομάδας. Είναι κρίμα. Αυτό το ματς, όπως νομίζω όλοι ξέρουν, ήταν κανονισμένο από τους διαιτητές».

Ερωτηθείς για το αν ένιωσαν αδικία στο εν λόγω ματς, εκείνος και οι συμπαίκτες του, απάντησε:

«Ένιωσα ανίκανος. Σαν να μου πήραν τη δύναμη. Είναι πολύ άσχημο. Είναι άσχημα σε μια τέτοια χώρα να υπάρχουν αυτά τα πράγματα».

TAGS: