Αθλητισμός

Δεύτερη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Δεύτερη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός
"Τα δίνει όλα" ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του είχαν πάρει εδώ και αρκετό καιρό την απόφαση να ενισχύσουν την front line του Παναθηναϊκού Superfoods, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει από την πλευρά του την εντολή για την εύρεση ενός παίκτη που θα καλύψει «τρύπες» στη «πράσινη» front line και θα δώσει ώθηση για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Άντριαν Πέιν ήταν τελικά ο εκλεκτός των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του το πρωί της Δευτέρας (5/2), γεμίζοντας την γραμμή των ψηλών τους με έναν δυναμικό πάουερ φόργουορντ/σέντερ που μπορεί να δώσει ανάσες και λύσεις στη ρακέτα.

Όμως, ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν σταματά εδώ! Η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας είναι έτοιμος να πυροδοτήσει και δεύτερη «βόμβα», σε περίπτωση φυσικά που δοθεί η εντολή από τον Τσάβι Πασκουάλ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του θέλουν να ενισχύσουν το «πράσινο» ρόστερ με… φόντο το Final Four του Βελιγραδίου και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα παρθεί η οριστική απόφαση για το αν θα υπάρξει και δεύτερη μεταγραφική κίνηση.

Μάλιστα, στο «κάδρο» του μεταγραφικού σχεδιασμού βρίσκεται η ενίσχυση στην περιφέρεια, με αφορμή τον τραυματισμό του Ματ Λοτζέσκι αλλά και την αστάθεια που παρουσιάζει η απόδοση του Μάρκους Ντένμον. Τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι στιγμής, ωστόσο στο προσκήνιο παραμένει ο Μάικ Τζέιμς, του οποίου το όνομα δεν έχει σβηστεί από τα «πράσινα» reports.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments