Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Βάζει χρήματα ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Βάζει χρήματα ο Αλαφούζος
Οικονομική ένεση προκειμένου ο Παναθηναϊκός να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του αναμένεται από τον μεγαλομέτοχο, αφού δεν... φτάνουν τα χρήματα της Αλάνιασπορ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε σε έναν ακόμα δύσκολο μήνα όσον αφορά τις οικονομικές του υποχρεώσεις, καθώς τόσο αυτή, όσο και η επόμενη εβδομάδα έχει νέες δικαστικές μάχες με παίκτες στους οποίους οφείλονται χρήματα, ενώ πρέπει να δοθούν και οι δόσεις συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Οι πράσινοι αναμένουν τη δόση της Αλ Αΐν από τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ, η οποία έπρεπε να μπει στις 31 Ιανουαρίου, κάτι που δεν συνέβη, ενώ από την προκαταβολή της Αλάνιασπορ για τη μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες θα καλύψει κάποιες από τις υποχρεώσεις που έχει αυτή την εβδομάδα, όπως για παράδειγμα την πρώτη δόση στον Βέμερ που είναι περίπου 50.000 ευρώ και πρέπει να δοθεί σήμερα.

Ωστόσο οι υποχρεώσεις είναι πολλές και γι’ αυτό οι διοικούντες την ομάδα έχουν ζητήσει τη συνδρομή του Γιάννη Αλαφούζου. Ο τελευταίος ζήτησε πριν λίγες μέρες νέες περικοπές, κάτι που έγινε αλλά όχι στον βαθμό που ήθελε ο ίδιος.

Τώρα καλείται να βάλει το χέρι στην τσέπη, έστω και με τη μορφή… δανείου, δηλαδή να δώσει κάποια χρήματα ο ίδιος και να συμφωνήσει να τα πάρει πίσω όταν έρθουν λεφτά από τις μεταγραφές παικτών. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να συμβεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments