Μedia

Sunday Live: Τα απρόοπτα στην πρεμιέρα – Κατέρρευσε το σκηνικό, εκσφενδονίστηκε παίκτρια (vids)

Sunday Live: Τα απρόοπτα στην πρεμιέρα – Κατέρρευσε το σκηνικό, εκσφενδονίστηκε παίκτρια (vids)
Τα απρόοπτα στην πρεμιέρα του Sunday Live έγιναν viral.

Το κοινό περίμενε με ανυπομονησία την εκπομπή Sunday Live, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στον ΑΝΤ1. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς παρουσιάζουν ένα show που τα έχει όλα, ωστόσο δεν έλειψαν τα απρόοπτα.

Στο παιχνίδι «δίδυμοι μπελάδες» τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα υπολόγιζαν παραγωγή και παρουσιαστές, καθώς υπήρξε ατύχημα με τη μία παίκτρια.

Δύο κοπέλες ανέβηκαν στη σκηνή για να διεκδικήσουν πλούσια δώρα και κάθισαν σε πολυθρόνες. Η παραγωγή τους έβαλε μικρόφωνα και τους φόρεσε ζώνες ασφαλείας.

Ωστόσο, η μία ζώνη φάνηκε να ήταν προβληματική, καθώς δεν μπόρεσε να κρατήσει την μία παίχτρια. Έτσι, οι καρέκλες άρχισαν να γυρνούν, και καθώς η ταχύτητα αυξανόταν καθώς περνούσε η ώρα, η μία από τις δύο παίκτριες εκσφενδονίστηκε στο πάτωμα.

Οι παρουσιαστές «πάγωσαν», με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά να πηγαίνουν αμέσως δίπλα στην κοπέλα και να την ρωτούν αν είναι καλά. Εν τέλει, τίποτα το σοβαρό δεν συνέβη, αλλά η κάμερα είχε καταγράψει τα πάντα και το στιγμιότυπο είχε γίνει viral.

Κατέρρευσε το σκηνικό

Στο παιχνίδι του «Δικαστηρίου» με τον Θανάση Αλευρά στον ρόλο του δικαστή και τους Νίκο Μουτσινά και Ζέτα Μακρυπούλια στο ρόλο των δικηγόρων, αν και όλα πήγαν καλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, το σκηνικό ακριβώς από πίσω τους, τους… πρόδωσε.

Έτσι την ώρα που έδιναν μία μικρή παράσταση on camera οι παρουσιαστές, το σκηνικό άρχισε να γέρνει με αποτέλεσμα ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια να το κοιτούν αμήχανα, μήπως και τελικά καταρρεύσει εντελώς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments