Πολιτική

Παναγιώτης Πικραμμένος: Ουδεμία σχέση έχω με το σκάνδαλο Novartis

Παναγιώτης Πικραμμένος: Ουδεμία σχέση έχω με το σκάνδαλο Novartis
Ουδεμία σχέση έχω με το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η υπηρεσιακή κυβέρνηση της χρονικής περιόδου Μαΐου -Ιουνίου 2012, δήλωσε σήμερα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.

Με αφορμή τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη δικογραφία της υπόθεσης για το σκάνδαλο της Novartis, ο Παναγιώτης Πικραμμένος πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός, αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το θέμα.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Πικραμμένος δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η υπηρεσιακή κυβέρνηση της χρονικής περιόδου Μαΐου -Ιουνίου 2012, δεν έχουν σχέση με το σκάνδαλο Novartis. 

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να έχει σύσκεψη στο Μαξίμου με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στις 20.00, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τη διαβίβαση της δικογραφίας για τη Novartis.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας, σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο κ. Τζανακόπουλος, μετά την επίσκεψή του στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, με αφορμή δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων σχετικά με την έρευνα που διεξάγει η Ελληνική Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Novartis.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments