Αθλητισμός

Ελλάδα και Ισπανία θέλουν να «καπαρώσουν» τον Κριστιάν Βασιλάκη

Ελλάδα και Ισπανία θέλουν να «καπαρώσουν» τον Κριστιάν Βασιλάκη
Για τα... πόδια ενός νεαρού ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης «μάχονται» η Ελλάδα και η Ισπανία με σκοπό να χρίσουν διεθνή τον φερέλπιδα άσο.n

Ο Κριστιάν Βασιλάκης είναι επιθετικός που αγωνίζεται στην ομάδα νέων της Ρεάλ Μαδρίτης και σε λίγες ημέρες θα «κλείσει» τα 17 του χρόνια. Γεννημένος στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, έχει πέρασμα από τα τμήματα υποδομής των Βαλένθια και Βιγιαρεάλ ενώ πλέον έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις στους «μερένχες».

Το γεγονός αυτό όπως είναι φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητο στην πλευρά της Ισπανίας ούτως ώστε ο ελληνικής καταγωγής από τον πατέρα του στράικερ να ενταχθεί στο δυναμικό των «φούριας ρόχας». 

Παράλληλα, στα κλιμάκια της Ελλάδας και την ΕΠΟ αντιλαμβάνονται την προοπτική που υπάρχει με τον γνήσιο σκόρερ Βασιλάκη και δεν θα μείνουν άπραγοι.

Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ της Marca επί του θέματος που επισημαίνει ότι ειδικά η παρουσία του στ Alkass Cup που διεξήχθη στο Κατάρ και η ανάδειξή του σε κορυφαίο παίκτη της διοργάνωσης αποτέλεσε αφορμή για να κινηθούν διαδικασίες απόκτησης ελληνικού διαβατηρίου (έχει ισπανική υπηκοότητα) προκειμένου ο νεαρός άσος να συμμετάσχει με το εθνόσημο στα προκριματικά της Elite για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments