Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο λόγος που απολύθηκε ο Τουμαζάτος

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο λόγος που απολύθηκε ο Τουμαζάτος
Οι διαφωνίες του Αγησίλαου Τουμαζάτου σε σχέση με την παραχώρηση παικτών στον Ολυμπιακό και η στήριξη στον Ουζουνίδη αποτέλεσαν τα βασικά αίτια της απομάκρυνσής του από τον Παναθηναϊκό.n

Για πολλούς η αποχώρηση του Τουμαζάτου από την θέση του γενικού διευθυντή ήταν κάτι ξαφνικό, ωστόσο στο εσωτερικό της ομάδας γνώριζαν ότι επρόκειτο για ένα «προαναγγελθέν διαζύγιο».

Όπως ενημερωθήκατε η είδηση απομάκρυνσης του Τουμαζάτου μεταφέρθηκε από τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» Βασίλη Κωνσταντίνου και έγινε τηλεφωνικώς την περασμένη Παρασκευή και η εντολή δόθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», άνθρωποι δίπλα στο περιβάλλον του μεγαλομετόχου τόνισαν ότι βασικός λόγος για αυτή την απόφαση ήταν οι υψηλές οικονομικές απολαβές του Τουμαζάτου.

Το ρεπορτάζ ωστόσο αναφέρει ότι ανάλογους μισθούς με λιγότερες ή και καθόλου αρμοδιότητες, επομένως οι λόγοι της απόλυσης είναι διαφορετικοί. 

Συγκεκριμένα, ο Τουμαζάτος είχε αρκετές διαφωνίες με τον Αλαφούζο το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτές που τον έστειλαν εκτός Παναθηναϊκού εκτείνονται σε δύο άξονες.

Αρχικά, θεωρούσε εκτός λογικής την παραχώρηση ποδοσφαιριστών στον Ολυμπιακό και δεύτερον διατηρούσε εξαιρετικές επαφές με το δίδυμο των Ουζουνίδη-Διαμαντόπουλου. Χαρακτηριστικά, η μη συναίνεσή του στην αποχώρηση των Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί και Λουτσιάνο που δεν δεχόταν ο Έλληνας προπονητής ενόχλησε αρκετά.

Μάλιστα, οι διεργασίες στο εσωτερικό της ομάδας συνεχίζονται και πλέον ενδέχεται ο επόμενος που θα αποχωρήσει να είναι ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments