Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τρία εκατομμύρια ευρώ σκέφτεται να βάλει ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Τρία εκατομμύρια ευρώ σκέφτεται να βάλει ο Αλαφούζος
Η περιορισμένη εισροή χρημάτων από πωλήσεις και ειδικά η παραμονή του Κουρμπέλη μείωσαν τα προσδοκώμενα έσοδα στον Παναθηναϊκό, γεγονός που αναγκάζει τον Γιάννη Αλαφούζο να βάλει χρήματα εντός Φεβρουαρίου.n

Οι οικονομικές ανάγκες στους «πράσινους» όσον αφορά προσφυγές, πληρωμή ποδοσφαιριστών και υπαλληλικού προσωπικού, συν όποια άλλη υποχρέωση προκύψει «τρέχουν», την ώρα που τα ταμεία είναι άδεια.

Πλέον, το βάρος κάλυψης των απαιτήσεων πέφτει στον Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport υπολογίζει να βάλει μέχρι τον Ιούνιο περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να «κλείσει» τις τρύπες και να βγει «αναίμακτα» η σεζόν ως το καλοκαίρι.

Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο σχετικά με τις προθέσεις του και ειδικά ο Φεβρουάριος θα είναι καθοριστικός μήνας στο ζήτημα των πληρωμών και της αδειοδότησης του «τριφυλλιού».

Πάντως, ο «mr ΣΚΑΙ» αναμένεται να έχει περισσότερο ενεργό ρόλο στα δρώμενα της ΠΑΕ από εδώ και στο εξής, εποπτεύοντας την διοίκηση και τις επιλογές της μετά και την αποχώρηση Τουμαζάτου, ο οποίος άλλωστε αποτελούσε και συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο δίδυμο Ουζουνίδη-Διαμαντόπουλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments