Διεθνή

Συρία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί από αεροπορικές επιδρομές

Συρία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί από αεροπορικές επιδρομές
Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν σε ένα χωριό στην ανταρτοκρατούμενη περιοχή Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία.

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν σε ένα χωριό στην ανταρτοκρατούμενη περιοχή Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το Παρατηρητήριο ανέφερε πως ο απολογισμός των νεκρών από τις αεροπορικές επιδρομές στο χωριό Ταρμάλα, περίπου 40 χλμ. νότια της πόλης Ιντλίμπ, αναμένεται να αυξηθεί.

Συριακές κυβερνητικές δυνάμεις υποστηριζόμενες από συμμαχικές πολιτοφυλακές και από τη ρωσική Πολεμική Αεροπορία έχουν εξαπολύσει επίθεση εναντίον νότιων περιοχών της επαρχίας Ιντλίμπ, το μεγαλύτερο τμήμα εδάφους που βρίσκεται ακόμη υπό τον έλεγχο των ανταρτών που πολεμούν τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Το Παρατηρητήριο ανέφερε ακόμη πως ο απολογισμός των νεκρών από τις αεροπορικές επιδρομές στην πόλη Ιντλίμπ την Κυριακή (προχθές) αυξήθηκε στους 11, καθώς ανασύρθηκαν και άλλες σοροί από τα ερείπια κατεστραμμένων κτιρίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments