Αθλητισμός

Δήλωση έκπληξη Κούγια για τον ΠΑΟΚ

Δήλωση έκπληξη Κούγια για τον ΠΑΟΚ
Την είδατε;

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό FAIR PLAY 96.1 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να εκπλαγεί κάποιος εάν ο ΠΑΟΚ αδικηθεί στις επόμενες αγωνιστικές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

Την ενέργειά του με Ελ Καντουρί: «Δεν μετανιώνω, πιστεύω ότι όλοι είδατε πως με έβρισε ο Ελ Καντουρί, όχι μόνο εμένα, αλλά και όλους στον πάγκο της Λάρισας, γι αυτό και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έπρεπε να συνετίσει τον ποδοσφαιριστή της, κάτι που δεν έγινε»

Το ματς με ΠΑΟΚ: «Θα έρθω στην Τούμπα τη Δευτέρα, αν και έχω ένα δικαστήριο Χίο, θα τελειώσω νωρίτερα τη δίκη, θα ζητήσω ακόμη και διακοπή αυτής, για να έρθω τη Δευτέρα στον αγώνα. Θα καθίσω στον πάγκο της ομάδας μου, δίπλα στον προπονητή Ηλία Φυντάνη, γιατί πάντα εκεί κάθομαι. Ξέρω ότι θα μας αποδοκιμάσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, εμένα και την ομάδα, γιατί υπάρχει μια έχθρα μεταξύ Λάρισας και ΠΑΟΚ, που κρατάει από την εποχή του Μπλιώνα».

Το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ αυτή την εποχή είναι η καλύτερη ομάδα, έχει το προβάδισμα και εάν διατηρήσει την αξιοπιστία στην έδρα του, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αλλά θα σας πω και κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει έκπληξη, όχι όμως εμένα. Μην εκπλαγείτε εάν αδικηθεί ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ μέσα στην έδρα του από τη διαιτησία και μάλιστα μέσα στην έδρα του. Βέβαια ο Ολυμπιακός δεν έχει τη δύναμη που είχε πέρυσι, αλλά μην νομίζετε ότι θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια, ούτε η ΑΕΚ και δεν αποκλείω οι διαιτησίες να ευνοήσουν τις δυο αυτές ομάδες στα ντέρμπι της Τούμπας».

Τις δηλώσεις του κ. Μαρινάκη: «Μίλησε για πόλεμο που δέχεται. Εάν εννοεί τις δικαστικές περιπέτειες, έχει δίκιο γιατί δεν υπάρχει σοβαρή κατηγορία εναντίον του. Εάν εννοεί το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία, δεν έχει δίκιο, γιατί δεν έγινε καμιά σφαγή του Ολυμπιακού, ούτε έχει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Εάν μου λέγατε να βάλω μια σειρά υποψηφιότητας πρωταθλητή, θα έβαζα πρώτο τον ΠΑΟΚ, μετά την ΑΕΚ και τρίτο τον Ολυμπιακό. Πέρυσι, η διαιτησία ήταν ίδια και ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα, αλλά τότε δεν μίλησαν γιατί βγήκαν πρώτοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments