Lifestyle

Αυτές είναι οι διαφημίσεις που έκαναν γνωστή την Χριστίνα Μπόμπα [vids]

Αυτές είναι οι  διαφημίσεις που έκαναν γνωστή την Χριστίνα Μπόμπα [vids]
Κι όμως η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα, είχε πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις που είχαν κάνει... πάταγο. Θυμηθείτε σε ποιες.

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στις Φιλιππίνες με τον Σάκη Τανιμανίδη όπου πέρασαν τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς. Επιστρέφοντας όμως το μελαχρινό κορίτσι με τα μεγάλα ανοιχτόχρωμα εκφραστικά μάτια αρρώστησε και έτσι πέρασε τον καιρό της στο σπίτι της με πορτοκαλάδες, αντιβιώσεις, σιρόπια για το βήχα και αντιπυρετικά. Η Χριστίνα Μπόμπα η οποία το 2016 ασχολιόταν με το marketing άφησε τη δουλειά της για να ακολουθήσει τον Σάκη Τανιμανίδη στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Με την αδερφή της Ελίνα

Το 2018 ήταν η χρονιά που η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της με την παρουσίαση του Voice. Όπως διαπιστώνουμε η μελαχρινή καλλονή έχει έρθει για τα καλά στη ζωή μας με τις φωτογραφίες της να κοσμούν τις στήλες των ιλλουστρασιόν περιοδικών. Κι όμως τη Χριστίνα την είχαμε γνωρίσει πριν από μερικά χρόνια ως “Ελενίτσα” τότε που έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στην τηλεόραση και στη διαφήμιση.  Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν η “Ελενίτσα” στις καταπληκτικές διαφημίσεις του OTE TV με τον “Θανάση” να έχει χωρίσει από την “Ελενίτσα” και να την έχει κάθε ώρα στο μυαλό του.

Δείτε τις διαφημίσεις και θυμηθείτε τη Χριστίνα Μπόμπα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments