Παύλος Πολάκης: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της Novartis – Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη | Pagenews.gr
Pagenews Team 7 Φεβρουαρίου 2018, 07:59

«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της εταιρείας που τους έπιασαν για παράνομο πλουτισμό και «κελάηδησαν», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ερωτώμενος για τους προστατευόμενους μάρτυρες, δήλωσε πως είναι στελέχη της Novartis, οι οποίοι, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Υγείας, έδιναν τις μίζες και για να ελαφρύνουν τη θέση τους προέβησαν στις αποκαλύψεις.

Κληθείς να σχολιάσει τις κατηγορίες ότι η υπόθεση είναι κατασκευασμένη, απάντησε πως «η Novartis, όπως και πολλές φαρμακευτικές έχουν κατακλέψει τον πλανήτη και αυτήν τη στιγμή βγαίνει η βρωμιά στη δημοσιότητα».


Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν μπορούν πλέον να είναι ανώνυμοι, αφού τους γνωρίζει η Κυβέρνηση

«Το ότι ο Πολάκης γνωρίζει ποιοι είναι οι «προστατευόμενοι» μάρτυρες, αλλάζει τα πάντα», σχολιάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Δεν μπορούν πλέον να είναι ανώνυμοι, αφού τους γνωρίζει η Κυβέρνηση. Δεύτερον έχουν συμφέρον να καταγγείλουν, άρα δεν είναι νόμιμη η μαρτυρία τους. Τους έκαψε ο Παύλος», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

TAGS: