Πολιτισμός

Jessica Jones: Το… τηλεοπτικό τέρας επιστρέφει (vid)

Jessica Jones: Το… τηλεοπτικό τέρας επιστρέφει (vid)
Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων για τη σειρά της Marvel, Jessica Jones επιστρέφει δυναμικά στους τηλεοπτικούς δέκτες του Netflix.

Η Jessica Jones, η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά της Marvel, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο Netflix την Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου. Ο νέος κύκλος θα αποτελείται από 13 επεισόδια και θα εστιάζει στα ενδότερα της προσωπικότητας της ηρωίδας.

«Παραμένει ακόμη ένα ψυχολογικό θρίλερ αλλά τώρα είναι περισσότερο ένα συναισθηματικό θρίλερ», αναφέρουν οι δημιουργοί της σειράς.

Η ιδιωτική ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης Τζέσικα Τζόουνς (Κρίστεν Ρίτερ) αρχίζει να ξαναχτίζει τη ζωή της μετά τον θάνατο του βασανιστή της, Κίλγκρειβ. Γνωστή, πλέον, σε ολόκληρη την πόλη ως δολοφόνος με υπερδυνάμεις, μια νέα υπόθεση την αναγκάζει να αντιμετωπίσει ποια πραγματικά είναι και να ψάξει βαθύτερα στο παρελθόν της για να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά της.

Η Κρίστεν Ρίτερ πλαισιώνεται από ένα δυναμικό καστ, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους Ρέιτσελ Τέιλορ (Τρις Γουόκερ), Κάρι Αν-Μος (Τζέρι Χόγκαρθ), Έκα Ντάρβιλ (Μάλκολμ Ντουκάς) και τα νέα μέλη Τζάνετ Μακ Τιρ και Τζέι Αρ Ραμίρεζ. Διευθυντές παραγωγής και δημιουργοί της σειράς «Jessica Jones» για το Netflix είναι οι Μελίσα Ροζενμπεργκ (Twilight, Dexter), Ραέλ Τάκερ (True Blood), Τζιμ Κόρι (Daredevil, Luke Cage, Iron Fist) και Τζεφ Λοέμπ, ο οποίος είναι, επίσης, υπεύθυνος Τηλεόρασης της Marvel.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments