Αθλητισμός

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-3: Με άνεση στους ”4” ο ΠΑΟΚ

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-3: Με άνεση στους ”4” ο ΠΑΟΚ
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-3: Νικηφόρο πέρασμα για τον ΠΑΟΚ από το Περιστέρι, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να πετυχαίνει δεύτερη νίκη επί της αντίστοιχης του Κάναντι, παίρνοντας άνετη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Σάκχοφ, Κάνιας και Κουλούρης οι σκόρερ του ΠΑΟΚ, ισοφάρισε προσωρινά ο Βασιλακάκης.

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-3: Η υπόθεση-πρόκριση είχε ουσιαστικά ”καθαρίσει” από το πρώτο παιχνίδι της Τούμπας, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 2-0 της ομάδας του Περιστερίου. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου συνέχισαν την εξαιρετική πορεία τους, παίρνοντας δεύτερη νίκη επί του Ατρομήτου, προκρινόμενοι με σχετική άνεση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο 30ο λεπτό ο Σάκχοφ γέμισε τη μπάλα για τον Κουλούρη, εκείνος του έκανε… πάτημα-ασίστ και ο Ουκρανός δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στο 30ο λεπτό. Ο Ατρόμητος απάντησε στο 54′ όταν ο νεαρός Κωτσόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Βασιλακάκης με κεφαλιά να ισοφαρίζει προσωρινά.

Όμως, η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν… διπλή. Στο 67ο λεπτό, ο Μπίσεσβαρ έστρωσε στον Κάνιας και εκείνος με εξαιρετικό σουτ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στο 79ο λεπτό, ξανά ο Μπίσεσβαρ σε ρόλο… δημιουργού, έδωσε πάρε-βάλε πάσα στον Κουλούρη ο οποίος δεν λάθεψε απέναντι από τον Μίρκοβιτς (1-3).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments