Αθλητισμός

Για παίκτη της ΑΕΚ έκανε κίνηση ο Μαρινάκης

Για παίκτη της ΑΕΚ έκανε κίνηση ο Μαρινάκης
Αποκάλυψη.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό να «ξεφορτώνεται» τους παίκτες που δεν υπολόγιζε, με μοναδική εξαίρεση τον Στέφανο Καπίνο.

Εν τέλει, βρέθηκε λύση και με τον Έλληνα γκολκίπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Πειραιώτες και θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ, ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ίδιος ο Καπίνο δέχθηκε να μετακομίσει στη Νότιγχαμ, παρά το γεγονός ότι θα είναι αναπληρωματικός, γεγονός που φανερώνει ότι δεν είχε καμία άλλη ικανοποιητική πρόταση στα χέρια του. Ταυτόχρονα, δεν είχε άλλη επιλογή, από τη στιγμή που το μέλλον του στον Ολυμπιακό θεωρούταν αβέβαιο.

Πάντως, προτού καταλήξει στη λύση του Καπίνο, η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε κοιτάξει ξανά στην ελληνική αγορά για τερματοφύλακα, και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, είχε «τσεκάρει» τον Γιάννη Ανέστη, ο οποίος είναι παροπλισμένος στην ΑΕΚ!

Βέβαια, η διαφορά είναι ότι ο αγγλικός σύλλογος δεν ήθελε να αποκτήσει τον Ανέστη από τώρα, αλλά να τον «κλείσει» για το καλοκαίρι. 

Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να του εγγυηθούν θέση βασικού ήταν η αιτία για να μην προχωρήσει η υπόθεση, αφού ο γκολκίπερ της Ένωσης δεν έμεινε ικανοποιημένος με τη συγκεκριμένη προοπτική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments