Αθλητισμός

Η Euroleague ενημέρωσε τις ομάδες για την τιμωρία του Γιαννακόπουλου

Η Euroleague ενημέρωσε τις ομάδες για την τιμωρία του Γιαννακόπουλου
H Euroleague ενημέρωσε και τυπικά τις ομάδες της διοργάνωσης πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μπορεί να εισέλθει σε κανένα γήπεδο μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου του 2019.

Μορφή… χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της τιμωρίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την Euroleague με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα της διοργάνωσης για τον επόμενο χρόνο. 

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός Superfoods, σύμφωνα με την οποία ενημερώνει πως το δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι του συλλόγου στην Euroleague θα διεξαχθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και πως το αποτέλεσμά του θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο, ήρθε η επίσημη ενημέρωση της διοργάνωσης προς τις ομάδες της λίγκας σχετικά με την αναλυτική τιμωρία του ισχυρό άνδρα των «πράσινων».

Μέσω της καθιερωμένης εβδομαδιαίας ενημέρωσης της Euroleague στους συλλόγους, στην οποία περιλαμβάνεται και η λίστα των ατόμων που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα, η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση τονίζει πως η τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλος έχει ισχύ μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου του 2019.

Ουσιαστικά, η Euroleague τήρησε και τυπικά το πρωτόκολλο, την ώρα που σε λίγες ώρες ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την Μπασκόνια για την 22η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments