Αθλητισμός

Καπίνο: «Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην κορυφή πολύ σύντομα»

Καπίνο: «Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην κορυφή πολύ σύντομα»
Ο Στέφανος Καπίνο είναι από το βράδυ της Πέμπτης παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ και λίγο μετά την ανακοίνωσή του ο διεθνής γκολκίπερ θέλησε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Στέφανου Καπίνο στο προφίλ του στο instagram, λίγο μετά την ανακοίνωσή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για 1,5 χρόνο:

«Το να στέκεσαι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού είναι μια μεγάλη ευθύνη, αλλά και τεράστια τιμή, γι αυτό και προσπάθησα σε όλη αυτή τη διαδρομή, από το καλοκαίρι του 2015, να είμαι αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου και να δίνω το 100% του εαυτού μου με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων μας, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη και τη δύναμη που μου έδινε, ακόμα και σε δύσκολες βραδιές που πάντα θα περάσει ένας τερματοφύλακας.

Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφή πολύ σύντομα…»

Το να στέκεσαι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού είναι μια μεγάλη ευθύνη, αλλά και τεράστια τιμή, γι αυτό και προσπάθησα σε όλη αυτή τη διαδρομή, από το καλοκαίρι του 2015, να είμαι αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου και να δίνω το 100% του εαυτού μου με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων μας, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ευχαριστώ τον πρόεδρο τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποστήριξη και τη δύναμη που μου έδινε, ακόμα και σε δύσκολες βραδιές που πάντα θα περάσει ένας τερματοφύλακας. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφή πολύ σύντομα…⚪️

A post shared by Kapinostefanos (@kapinostefanos) on Feb 8, 2018 at 10:41am PST

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments