Αθλητισμός

”Mοιάζει με τον Τέρι ο Μιχόγεβιτς”

”Mοιάζει με τον Τέρι ο Μιχόγεβιτς”
Τι λέει ένας γνώστης του βοσνιακού ποδοσφαίρου για το νέο αστέρι του ΠΑΟΚ.

Ο Βόσνιος ρεπόρτερ, Κενάν Σινάτς, ”σκιαγράφησε” το προφίλ του 21χρονου στόπερ του ΠΑΟΚ, Μάρκο Μιχόγεβιτς για λογαριασμό του gazzetta.gr. 

Ο Σινάτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή του ”Δικεφάλου του Βορρά” παρομοιάζοντας το στυλ του με εκείνο του Τέρι.

«Περιμένω πως στον ΠΑΟΚ θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και θα παρουσιάσει επιπρόσθετη βελτίωση. Είναι ένας παίκτης επίμονος που δεν τα παρατάει, ενώ διαθέτει μεγάλες φιλοδοξίες. Αν πάρει ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ δεν έχω καμιά αμφιβολία πως θα δείξει στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερο εαυτό του αποδεικνύοντας πως η κίνηση του ΠΑΟΚ να το αποκτήσει ήταν σωστή.

Εάν ο Προσινέτσκι αποφασίσει να δώσει ευκαιρίες σε νέους παίκτες στην εθνική Βοσνίας θεωρώ πως ο Μάρκο Μιχόγεβιτς θα είναι ένας από αυτούς που θα εμπιστευθεί. Το στιλ του νεαρού από το Τρέμπινγιε μου θυμίζει πολύ εκείνο του Τζον Τέρι. Σκληροτράχηλος, με καλές καλές κεφαλιές ειδικά στις μονομαχές ένας εναντίον ενός, αλλά και το γεγονός πως δεν συμβιβάζεται ορμώνττας στην μπάλα είναι στοιχεία που μου θυμίζουν τον θρυλικό στόπερ από το ‘Νησί’».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments