Μπαίνουν επιχειρηματίες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 20:16 8 Φεβρουαρίου 2018, 20:16

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να επικρατεί απόλυτη ησυχία το τελευταίο διάστημα όσον αφορά το θέμα της επόμενης ημέρας και το ενδεχόμενο κάποιου νέου επενδυτή, ωστόσο σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, υπάρχει κινητικότητα.

Σε πρωινό ρεπορτάζ σας μεταφέραμε τις πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί ενδιαφέρον για το Τριφύλλι, από το εξωτερικό, από συγκεκριμένη εταιρία.
n
nΆλλωστε, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ την Ελλάδα, με σπουδαίο όνομα (ακόμα) στο εξωτερικό και υπάρχουν επιχειρηματίες που εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στο σύλλογο.
n
nΗ συγκεκριμένη εταιρία λοιπόν, μπορεί να μην είναι από την Κίνα, ωστόσο κορυφαία διοικητικά της στελέχη (και ιδρυτικά συνάμα) είναι από εκεί, εκπροσωπώντας πολύ μεγάλες εταιρίες, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

nΘέμα πάντως φαίνεται να υπάρχει και παρότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

TAGS: