Αθλητισμός

Xαμός στον Ολυμπιακό – Τι σκέφτεται ο Μαρινάκης, ο φόβος για τον κόσμο και την… ταφόπλακα

Xαμός στον Ολυμπιακό – Τι σκέφτεται ο Μαρινάκης, ο φόβος για τον κόσμο και την… ταφόπλακα
Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από την ΑΕΚ.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες από την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχουν φέρει τα πάνω – κάτω στον Ολυμπιακό και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έξαλλος με μερίδα του κόσμου της ομάδας που τα έχει βάλει μαζί του και που ξεχνά σε ποια κατάσταση παρέλαβε την ομάδα το 2010, πόσα χρήματα έριξε για να την αναστηλώσει και πού την έφτασε (24η στην Ευρώπη μεταξύ άλλων).

Όμως, αυτό που «τρελαίνει» περισσότερο το αφεντικό της πειραϊκής ΠΑΕ δεν είναι τόσο οι κατάρες και τα δυσμενή σχόλια, που γράφονται από φίλους και «φίλους» του Ολυμπιακού στα social media και τα ειδησεογραφικά sites, όσο κυρίως το γεγονός ότι οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν αρχίσει να συμπεριφέρονται ανεξέλεγκτα, χωρίς να σκέφτονται και να υπολογίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους για την ομάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι πρόκειται να απολογηθούν για το «ντου» των οπαδών τους στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» μετά τη λήξη του ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να έρθει βαριά καμπάνα αφαίρεσης βαθμών. Κάτι τέτοιο θα καταρρακώσει οριστικά ηθικά, αγωνιστικά και ψυχολογικά την ομάδα και έτσι, θα μοιάζει με θαύμα ακόμα και αυτή η εξασφάλιση μιας θέσης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπάρχει, μάλιστα, μεγάλος φόβος στο λιμάνι πως αν έρθει τιμωρία μείωσης βαθμών, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα πάει στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο με… άγριες διαθέσεις. Και εκεί ίσως έρθει η οριστική ταφόπλακα για την ομάδα του Πειραιά όσον αφορά τη φετινή περίοδο, που όλα έχουν στραβώσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments