Ελλάδα

Καιρός: Συννεφιασμένη η μέρα σήμερα

Καιρός: Συννεφιασμένη η μέρα σήμερα
Συννεφιά, ομίχλη και βροχές θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος και σήμερα ενώ σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας θα σημειωθούν βροχές και ομίχλη, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά και το πρωί στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη ενώ θα εκδηλωθούν και τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού γα όλη την Ελλάδα σύμφωνα με την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες.Άνεμοι: Στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι 5 με 7 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική ΠελοπόννησοςΚαιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές στην Ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο μέχρι το απόγευμα.Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική ΠελοπόννησοςΚαιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις. Από το απόγευμα στα νότια αραιές νεφώσεις.Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, ΚρήτηΚαιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.Άνεμοι: Δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, ΔωδεκάνησαΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα βόρεια τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.Άνεμοι: Νότιοι νοτιονατολικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΑττικήΚαιρός: Γενικά αίθριος. Από το βράδυ αραιές νεφώσεις.Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments