Από το Game of Thrones στο Star Wars | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 10:50

Η νέα σειρά "δια χειρός" δημιουργών του Game of Thrones θα είναι ξεχωριστή από το έπος των Skywalker που ξεκίνησε με το «Star Wars: A New Hope» και αναμένεται να ολοκληρωθεί με το Επεισόδιο IX το 2019 ενώ θα είναι επίσης ανεξάρτητη από τη σειρά ταινιών που ετοιμάζει ο Ράιαν Τζόνσον και η οποία ανακοινώθηκε την περασμένη χρονιά, σύμφωνα με το Variety.

«Ο Ντέιβιντ και ο Νταν είναι δύο από τους καλύτερους αφηγητές που εργάζονται σήμερα. Ο τρόπος που χειρίζονται πολύπλοκους χαρακτήρες, το βάθος της ιστορίας και ο πλούτος της μυθολογίας τους θα ανοίξει νέους ορίζοντες και θα ωθήσει το Star Wars μπροστά, με τρόπο που βρίσκω εξαιρετικά συναρπαστικό» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κάθλιν Κένεντι, προέδρου της Lucasfilm.

Η επόμενη είναι μία περίοδος μετάβασης για τους Μπένιοφ και Γουάις.

Το «Game of Thrones», το εκπληκτικό φανταστικό τους έπος, θα ολοκληρώσει τον κύκλο του στο HBO το 2019. 

Η σειρά ήταν τεράστια επιτυχία για τον όμιλο καλωδιακών καναλιών και έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από κριτικούς και θαυμαστές για την ικανότητά της να αναμιγνύει θέαμα και πολιτικές διαμάχες. Το «Game of Thrones» είναι μεταφορά στη μικρή οθόνη της ομώνυμης σειράς βιβλίων του Τζορτζ. Ρ.Ρ. Μάρτιν.

Οι Μπένιοφ και Γουάις προηγουμένως ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν μία άλλη σειρά για το HBO με τίτλο «Confederate».

TAGS: