Μουσείο Φρυσίρα: Ελεύθερη είσοδος κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 08:20

Το Μουσείο Φρυσίρα θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό που το υποστηρίζει αυτά τα χρόνια, καθιερώνει »Ημέρα ελεύθερης εισόδου».

Κάθε μήνα, την τελευταία Κυριακή, το κοινό μπορεί να επισκέπτεται χωρίς εισιτήριο το μουσείο. Αυτή την εποχή το μουσείο παρουσιάζει την έκθεση »Νέοι Ορίζοντες ΙΙ: Το απρόβλεπτο των ιδεών». Το Μουσείο Φρυσίρα, με την τριλογία »Νέοι Ορίζοντες», συνεχίζει να αναδεικνύει σύγχρονες εικαστικές τάσεις και να προτείνει ιδιαίτερους καλλιτέχνες, μέσα από τις συλλογές του. Ξεκινώντας από αυτόν το μήνα, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, η είσοδος στο Μουσείο θα είναι ελεύθερη.

Πολλά ονόματα καλλιτεχνών βρίσκονται στην έκθεση όπως του Aπόστολου Γεωργίου, του Μιχάλη Μανουσάκη, του Tάσου Μαντζαβίνου, του Σπύρου Προκοπίου, του Εδουάρδου Σακαγιάν αλλά και της Χρύσας Βαλσαμάκη και της Αφροδίτης Κροντήρη.

Επίσης φιλοξενούνται και άλλα ονόματα ξένων καλλιτεχνών όπως: Agnes Baillon, Beata Bigaj, Christopher Le Brun, Vincent Corpet, Biliana Djurdjevic, Frederic Leglise, Mohamed Lekleti, Gilles Marrey, Leopold Rabus, Uta Siebert, Attila Szcucs, Djamel Tatah, Grzegorz Wnek.

TAGS: