Αθλητισμός

Επίθεση Καραπαπά στο ”ΦΩΣ των Σπόρ”

Επίθεση Καραπαπά στο ”ΦΩΣ των Σπόρ”
Δείτε τι ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς κατά της εφημερίδας:

Απο το ΦΩΣ των ΣΠΟΡ δεν περιμέναμε να σεβαστούν τα δύσκολα. Εδω και στα εύκολα προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αλλά επειδή αυτές τις κρίσιμες στιγμές δεν θα αφήσουμε να τρελλαθεί ο κόσμος και να παρασύρονται δικοί μας άνθρωποι, δυο διευκρινίσεις για σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας. 

1. Η διοίκηση ζήτησε απο τον Χάσι την πρόκριση στους ομίλους όπως θα τη ζητούσε απο κάθε προπονητή! Προφανέστατα δε θα πεί η διοίκηση τι προετοιμασία θα γίνει και πως θα γίνει αυτή. Γι αυτό αποφασίζουν ΜΟΝΟ οι προπονητές. Το να γράφουν ότι ζητήσαμε χαλαρή ή σκληρή προπόνηση, είναι γελοίο τουλάχιστον. 

2. Ο Χρήστος Μουρίκης έφυγε απο το Ρέντη με εισήγηση του Τάκη Λεμονή και ΟΧΙ του Ντάρκο Κοβασεβιτς όπως ψευδώς γράφει η εφημερίδα. Και κατά κοινή ομολογία στο Ρέντη, απο τότε υπάρχουν μεγάλα ζητήματα με την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

Προσπαθούμε να γυρίσουμε την κατάσταση και θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους. Άσχετα με το πόσοι θα σταθούν δίπλα μας, δε θα αφήσουμε τα ψέμματα των χορηγούμενων απο τον ΟΠΑΠ να περνούν έτσι…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments