Αθλητισμός

“Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκό”

“Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκό”
"Ανακοινώνεται".

Ο Μάικ Τζέιμς δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς κι εδώ κι αρκετό καιρό μπλέκεται σε διάφορα σενάρια επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο εκρηκτικός γκαρντ που έπαιξε πέρσι στους πράσινους και κατέκτησε μάλιστα το νταμπλ φούντωσε τις φήμες περί επιστροφής του στην Ελλάδα με ένα ποστάρισμα που έκανε στο Instagram του με φανέλα του τριφυλλιού.

Ο Τζέιμς αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες να μείνει ελεύθερος από τους Πέλικανς, καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας και το συμβόλαιο του είναι two-way, δηλαδή μη εγγυημένο. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως αν αποδεσμευτεί είναι αδύνατον να συνεχίσει στο ΝΒΑ και το πιθανότερο σενάριο είναι η επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα ήθελε να τον αποκτήσει ειδικά από τη στιγμή που ψάχνει στην αγορά για κάτι καλό στα γκαρντ και ο Τζέιμς μοιάζει ως η ιδανική λύση. Ο Αμερικανός γκαρντ θα ήθελε να επιστρέψει στους πράσινους και ίσως το ποστ του στο Instagram κάτι να σημαίνει.

Πέρα από τη δημοσίευση του Τζέιμς όμως και στις ΗΠΑ θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ, ο οποίος τονίζει πως ο παίκτης απέρριψε απίστευτη πρόταση από την Κίνα ύψους 300.000 δολλαρίων το μήνα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έγραψε στο Twitter του: «Ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε να μείνει ελεύθερος από την Νέα Ορλεάνη για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό με deal μέχρι το φινάλε της σεζόν. Σύντομα επίσημο», για να συμπληρώσει πως: «Ο Μάικ Τζέιμς απέρριψε πρόταση με 300 χιλιάδες δολάρια τον μήνα στην Κίνα και αφήνει το ΝΒΑ, για να βγάλει λιγότερα στην Ελλάδα, Ακολουθεί την καρδιά του, το αίμα του είναι πράσινο από τον Παναθηναϊκό».

Δείτε τη δημοσίευση του Τζέιμς:

‍♂️ ‍♂️ ‍♂️ ‍♂️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael James (@mrnatural_05) στις 8 Φεβ, 2018 στις 9:22 μμ PST

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments