Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 79-80: Θρυλική νίκη στη Μαδρίτη

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 79-80: Θρυλική νίκη στη Μαδρίτη
Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 79-80: Σε ένα ντέρμπι βγαλμένο από Final-4, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τεράστιο ''διπλό'' επικρατώντας της γηπεδούχου Ρεάλ με 80-79. Φοβερός ο Πρίντεζης (21π), εξαιρετικός Ουίλτζερ (12π).

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 79-80: Οι ”ερυθρόλευκοι” πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έτρεξαν επί μέρους 9-2 στην τέταρτη περίοδο, η άμυνα και ο Πρίντεζης επανέφεραν τις ισορροπίες, δίνοντας στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μια τεράστια νίκη!

Κορυφαίος για την ομάδα του Ολυμπιακού ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης που πέτυχε 21 πόντους και κράτησε τους ”ερυθρόλευκους” στο ματς την ώρα που η Ρεάλ έδειχνε ότι ξέφευγε.. Άλλη μια εμφάνιση ουσίας από τον Ουίλτζερ που πέτυχε 12 πόντους, ενώ στους 11 σταμάτησε ο Στρέλνιεκς.

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λούκα Ντόνσιτς πέτυχε 27 πόντους, έχοντας συμπαραστάση τον Τόμπκινς με 20 πόντους, ωστόσο η προσπάθειά τους δεν έφτανε.

Στο 15-7 ο Ολυμπιακός, ο οποίος πέρασε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, με τη Ρεάλ να παραμένει στην 5η θέση με ρεκόρ 13-9 και τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται 4ος με 14-8. Παραμένει πρώτη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με ρεκόρ 17-5, τρίτη η Φενέρ με 15-7.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments