Διεθνή

Ρουμανία: Ακροδεξιοί εισέβαλαν στα γραφεία του VICE

Ρουμανία: Ακροδεξιοί εισέβαλαν στα γραφεία του VICE
Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, δύο ακροδεξιοί στη Ρουμανία εισέβαλαν στα γραφεία του VICE Ρουμανίας στο Βουκουρέστι.

Οι δύο άνδρες, που εισέβαλαν στα γραφεία του Vice στη Ρουμανία είναι ο Paul Hitter που είναι και ακτιβιστής κατά των εμβολίων και ο Calin Mărincuş, πρώην kickboxer και τρέχων διαχειριστής της facebook σελίδας «Όχι στον εξισλαμισμό της Ρουμανίας».

Οι ακροδεξιοί μπήκαν στο κτήριο λέγοντας στη ρεσεψιόν ότι έχουν έρθει για συνάντηση με το διευθυντή, αλλά όταν μπήκαν μέσα ο Mărincuş άρχισε να κατηγορεί τους εργαζόμενους ότι είναι προοδευτικοί, ενώ ο άλλος τραβούσε βίντεο. 

Στη συνέχεια ο πρώτος είπε ότι έψαχνε τον αρθρογράφο Ovidiu Tiţă, ο οποίος του είχε πάρει συνέντευξη ως μέλος μιας διαδήλωσης ενάντια στο πρώτο Gay Pride της πόλης Κλουζ-Ναπόκα.

Στη συνέντευξη αυτή, ο Mărincuş αποκάλυψε ότι –κατά τη γνώμη του– «η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική ασθένεια», είναι μια «απόκλιση» και μια «επιλογή». Στα γραφεία, ο πρώην kickboxer δεν εξήγησε ακριβώς τον λόγο που ήταν τόσο πρόθυμος να μιλήσει με τον Ovidiu, όμως ενδέχεται ότι έχει να κάνει με τις άθλιες του απόψεις που παρατέθηκαν αυτολεξεί στο ίντερνετ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments