Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οικονομία και Παιδεία στη συνάντηση με Μοσκοβισί

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οικονομία και Παιδεία στη συνάντηση με Μοσκοβισί
Η υπερφορολόγηση των Ελλήνων αλλά και η "πελατειακή κυβερνητική πολιτική στην Παιδεία", όπως τόνισε χαρακτηριστικά, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, Πιέρ Μοσκοβισί.

Η πορεία της ελληνικής οικονομίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Ευρωπαίο επίτροπο για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Πιέρ Μοσκοβισί.

Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, δόθηκε έμφαση στο ζήτημα της υπερφορολόγησης και σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Μητσοτάκης «υπογράμμισε το γεγονός ότι, ενώ η κοινωνία ασφυκτιά υπό το βάρος των ολοένα και υψηλότερων φόρων και εισφορών, την ίδια στιγμή η κυβέρνηση αυξάνει και πάλι τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων και το μισθολογικό κόστος του Δημοσίου».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εστίασε, επίσης, στο ζήτημα της Παιδείας. 

Καυτηρίασε την κοντόφθαλμη και πελατειακή κυβερνητική πολιτική στον εν λόγω τομέα, τονίζοντας παράλληλα την πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας για ουσιαστική σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας» σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments