Αθλητισμός

Αυτός είναι ο κορυφαίος παίκτης που «τελειώνει» ο Μαρινάκης

Αυτός είναι ο κορυφαίος παίκτης που «τελειώνει» ο Μαρινάκης
To πρώτο μεγάλο όνομα που φεύγει από τον Ολυμπιακό.

Το κλίμα στον Ολυμπιακό μόνο καλό δεν είναι μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Κύπελλο και στο Λιμάνι αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, ειδικά αν η ομάδα δε συνέλθει άμεσα.

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος χρεώνεται την έλλειψη πειθαρχίας και ενότητας στα αποδυτήρια, αλλά και κάποιες κακές μεταγραφικές εισηγήσεις το περασμένο καλοκαίρι.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι δεν τα… ρίχνουν όλα στον Σέρβο, καθώς θεωρούν ότι υπάρχουν παίκτες, ακόμα και κορυφαία ονόματα, που δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Οτζίζα Οφόε, για τον οποίο σας αναφέραμε μετά το παιχνίδι με την Ένωση ότι υπάρχει προβληματισμός για τις εμφανίσεις του, ενώ στον Ολυμπιακο κατέβαλλαν μεγάλες προσπάθειες τον Γενάρη για να τον κρατήσουν.

Ενδεικτικό είναι, μάλιστα, σήμερα το οπισθόφυλλο του Πρωταθλητή, όπου «καρφώνει» τον Βέλγο μέσο, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να αναφέρει ότι ο παίκτης είναι εκτός κλίματος και πως κινδυνεύει ακόμα και να μείνει εκτός αποστολής για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Όπως, άλλωστε, έχουμε τονίσει ξανά στα επόμενα ματς πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού θα δώσουν εξετάσεις κι αν δεν πείσουν, το καλοκαίρι αναμένονται γενναίες εκκαθαρίσεις στο ρόστερ. Σίγουρα, λοιπόν, Οτζίτζα Οφόε είναι μέσα στους ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοση τους, αν θέλει πραγματικά να παραμείνει στο Λιμάνι και τη νέα σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments