Αθλητισμός

Έκανε κίνηση ο Μελισσανίδης !

Έκανε κίνηση ο Μελισσανίδης !
Τα μάθατε;

Στο αθλητικό κέντρο των Σπάτων βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ επισκέφτηκε το προπονητήριο της ομάδας και παρακολούθησε την τελευταία της προπόνηση πριν από το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Το ίδιο ακριβώς είχε κάνει ο Τίγρης και το προηγούμενο Σάββατο, εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και είναι σαφές ότι σε αυτή την τελική ευθεία της σεζόν θέλει να δείξει ακόμη πιο έντονα την στήριξή του προς την ομάδα μέσω της πολύ συχνής φυσικής παρουσίας του στα Σπάτα.

Το αφεντικό της Ένωσης δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Άλλωστε, όσα ήθελε να τους πει, τα μετέφερε μόλις την περασμένη Τετάρτη, με τις επισκέψεις του στα αποδυτήρια τόσο πριν όσο και μετά το ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, στην επίσκεψή του μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Μελισσανίδης γνωστοποίησε στους παίκτες ότι θα τους δοθεί και ένα έξτρα πριμ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό θα φτάνει περίπου τα 150.000 με 200.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο δώρο αποτελεί ακόμη μια ψυχολογική… ντόπα της διοίκησης προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες εισέπραξαν και το πριμ ύψους 500.000 ευρώ για την πρόκρισή τους από τη φάση των ομίλων του Europa League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments