Αθλητισμός

Πανσερραϊκός – Άρης 1-3: Καθάρισε στο φινάλε ο Άρης!

Πανσερραϊκός – Άρης 1-3: Καθάρισε στο φινάλε ο Άρης!
Πανσερραϊκός - Άρης 1-3: Ο Διαμαντόπουλος (89') και ο Τζανακάκης (94') «έσπρωξαν» τον Άρη σε άλλη μια νίκη στη Football League, ξεκολλώντας την ομάδα τους από μια διαφαινόμενη απώλεια στις Σέρρες. Ο Σόουζα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σπανού (59'), ισοφάρισε προσωρινά ο Τσιμίκας στο 77ο λεπτό.

Πανσερραϊκός – Άρης 1-3: Φοβερό φινάλε στο μεγάλο ματς των Σερρών για τον Άρη, ο οποίος βρισκόταν έως το 89ο λεπτό μπροστά στο φάσμα της απώλειας άλλων δύο βαθμών, έπειτα από το γκολ του Τσιμίκα (77′) που ισοφάρισε εκείνο του Σόουζα, όμως με διπλό ”χτύπημα” στο 89′ (Διαμαντόπουλος) και στο 94′ (Τζανακάκης) πήρε νίκη υψίστης σημασίας.

Σε μια αναμέτρηση που ”χώρεσε” όλα τα αξιόλογα στιγμιότυπά της στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός ήταν εκείνος που έφτασε πρώτος μία ”ανάσα” από το γκολ, όταν στο 51ο λεπτό, η προσπάθεια του Ναζίμ βρήκε στα σώματα και σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Εν τέλει, ο Άρης κατάφερε να βρει πρώτος τον δρόμο προς τα δίχτυα, με ”δράστη” τον Ούγκο Σόουζα, ο οποίος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού (0-1, 59′). Η απάντηση του Πανσερραϊκού ήρθε στο 77ο λεπτό, όταν ο Τσιμίκας με φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο ”παραθυράκι” της εστίας του Άρη (1-1, 77′).

Η λύση για τον Άρη ήρθε μέσω του Διαμαντόπουλου και του Τζανακάκη. Ο πρώτος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με διπλή προσπάθεια κατάφερε να σκοράρει, βάζοντας μπροστά τον Άρη ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας (1-2, 89′). Στο 94ο λεπτό, ο Πασάς έβγαλε πάσα… πάρε-βάλε στον Τζανακάκη που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει, τελειώνοντας οριστικά το ματς (1-3).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments