Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 2-1: Σόου Κόντε, μεγάλη νίκη ο ΠΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 2-1: Σόου Κόντε, μεγάλη νίκη ο ΠΑΣ
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 2-1: Δύο όμορφα γκολ του Πέδρο Κόντε έδωσαν... παράσταση νίκης στον ΠΑΣ (30', 45') και παρά τη μείωση του σκορ από το αυτογκόλ του Γαρουφαλιά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν μια σπουδαία νίκη.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 2-1: Σε μεγάλη βραδιά ο Πέδρο Κόντε, μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επέστρεψε στις επιτυχίες εντός Ιωαννίνων με τον καλύτερο τρόπο, καταβάλλοντας την αντίσταση του Παναθηναϊκού, με τους Γιαννιώτες να ξεπερνούν μάλιστα το ”τριφύλλι” στη βαθμολογία.

Ο Πέδρο Κόντε ”χτύπησε” δύο φορές σε διάστημα δεκαπέντε λεπτών, στο 30ο αλλά και στο 45ο λεπτό. Την πρώτη φορά εκμεταλλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση του Οικονόμου τον οποίον άφησε πίσω του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου. Τη δεύτερη, πήρε το ”ριμπάουντ” από την κεφαλιά του Γιόχανσον και με πανέμορφη εκτέλεση έδωσε ”αέρα” δύο τερμάτων στον ΠΑΣ.

Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες του, χάνοντας μάλιστα μια τεράστια στιγμή στο 6ο λεπτό, όταν ο Γιάννης Μυστακίδης αστόχησε προ κενού τέρματος και το 0-0 παρέμεινε μέχρι να επέμβει ο Κόντε. Παρά ταύτα, το ”τριφύλλι” μείωσε στο 69ο λεπτό, όταν ο Χατζηγιοβάνης έκανε το γύρισμα και ο Γαρουφαλιάς με λάθος εκτίμηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments