Διεθνή

Το Ισραήλ κατέρριψε ιρανικό drone

Το Ισραήλ κατέρριψε ιρανικό drone
Το Ισραήλ κατέρριψε σήμερα ένα ιρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από τη Συρία ενώ έπληξε επίσης, ως αντίποινα, ιρανικούς στόχους στη Συρία, ανακοινώθηκε από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

"Ένα μαχητικό ελικόπτερο αναχαίτισε με επιτυχία ένα ιρανικό drone που είχε απογειωθεί από τη Συρία και διεισδύσει στο Ισραήλ. Το αεροσκάφος εντοπίσθηκε εγκαίρως από τα Συστήματα Αεροπορικής Άμυνας και βρισκόταν υπό παρακολούθηση μέχρι την αναχαίτισή του", αναφέρουν οι ένοπλες δυνάμεις σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.

"Σε απάντηση, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF, οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ) έπληξαν ιρανικούς στόχους στη Συρία", προστίθεται στην ανακοίνωση χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.Οι Φρουροί της Επανάστασης αρνήθηκαν να σχολιάσουν την κατάρριψη του drone

Ο υπαρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, αρνήθηκε να σχολιάσει την αναφορά της κατάρριψης από τους Ισραηλινούς, ενός μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος (drone) που φέρεται να είχε απογειωθεί από την Συρία, μεταδίδει το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Ωστόσο, ο ίδιος, πρόσθεσε ότι το Ιράν μπορεί να καταστρέψει όλες τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην περιοχή και να προκαλέσει συνθήκες κόλασης για την κυβέρνηση του Ισραήλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments