Πολιτική

Ανδρέας Λοβέρδος: Οι συμμορίτες θα πληρώσουν ακριβά

Ανδρέας Λοβέρδος: Οι συμμορίτες θα πληρώσουν ακριβά
Δριμεία κριτική εις βάρος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού ασκεί, μέσω της εφημερίδας "Τα Νέα Σαββατοκύριακο", ο Ανδρέας Λοβέρδος, επισημαίνοντας τις συνθήκες αναφορικά με την υπόθεση Novartis που "συνθέτουν τη ζοφερή περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην οποία συγγράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί η παρούσα κυβέρνηση υπό την καθοδήγηση του πρωθυπουργού".

Αναλυτικότερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος τονίζει πως όλος ο ελληνικός λαός και η κοινωνία "γίνονται μάρτυρες της πιο επαίσχυντης απόπειρας κατασυκοφάντησης των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης".

Συνθήκη πρώτη: Η υπόθεση Novartis προαναγγέλθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στις 19/1/2018.

Συνθήκη δεύτερη: Εκτός από τον πρωθυπουργό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απειλούσε τους πολιτικούς αντιπάλους βάσει αυτής της υπόθεσης αρκετές ημέρες πριν η δικογραφία διαβιβαστεί στη Βουλή.

Συνθήκη τρίτη: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισκέφθηκε στον Άρειο Πάγο, προφανέστατα τελείως αναρμοδίως, την εισαγγελέα Διαφθοράς, κυρία Τουλουπάκη. Και ενώ η δεύτερη δήλωνε πως η συνάντηση δεν είχε σχέση με την υπόθεση, ο υπουργός Δικαιοσύνης όχι μόνο συνομολογούσε αλλά και τη δικαιολογούσε.Συνθήκη τέταρτη: Το βράδυ της ίδιας μέρας, το δίδυμο των κυβερνητικών υπουργών για θέματα Δικαιοσύνης μετά από σύσκεψη με τον πρωθυπουργό έκαναν δηλώσεις on camera επί της ουσίας της υπόθεσης προδικάζοντας την εξέλιξή της.

Συνθήκη πέμπτη: Διαβιβάστηκε η δικογραφία στη Βουλή… Που περιείχε από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα φαιδρότητες που κατέθεσαν κουκουλοφόροι μάρτυρες.

Συνθήκη έκτη: Οι κουκουλοφόροι μάρτυρες, που σε λίγο καιρό θα τους μάθει η Ελλάδα, άρχισαν να καταθέτουν τις άθλιες εικοτολογίες τους και όχι τις μαρτυρίες τους, και η τελευταία κατάθεση έγινε τη μέρα του συλλαλητηρίου της Αθήνας.

Στόχος αυτών των μεθοδεύσεων, σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, ήταν να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, με σκανδαλολογία εις βάρος της αντιπολίτευσης.

"Η έννομη τάξη θα θριαμβεύσει", όμως, και "η πολιτική αλητεία κατ’ απομίμηση του κομπανιέρο Μαδούρο θα καταλάβει πως η άνομη επίθεση στην τιμή και την υπόληψη των πολιτικών της αντιπάλων θα συντριβεί".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments