Πολιτισμός

Πέθανε ο ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς “House of Cards”, Ρεγκ Κάθι

Πέθανε ο ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς “House of Cards”, Ρεγκ Κάθι
Πέθανε, σε ηλικία 59 ετών ο ηθοποιός Ρεγκ Κάθι, γνωστός για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά "Houose of Cards".

Ο ηθοποιός Ρεγκ Κάθι, γνωστός για τους ρόλους του στην τηλεοπτική σειρά «Houose of Cards» και The Wire», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του. Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τον Ντέιβιντ Σάιμον, τον δημιουργό της σειράς «The Wire», που απέτισε φόρο τιμής στον 59χρονο ηθοποιός στο Twitter.

«Όχι μόνο ένας καλός, αριστοτεχνικός ηθοποιός – αλλά απλά ένας από τους πιο ευχάριστους ανθρώπους που ειαν την ευκαιρία να μοιραστώ μερικές ημέρες στα γυρίσματα» έγραψε ο Σάιμον.

Το δίκτυο Netflix με ανακοίνωση του αποχαιρέτησε τον ηθοποιό:

«Είμαστε συντετριμένοι από τον θάνατο του φίλου μας και συνεργάτη μας στο House of Cards, Ρέγκ Κάθι. Ο Ρεγκ ήταν ο πιο ευγενής άνθρωπος, ο πιο δυνατός ηθοποιός, ένας αληθινός κύριος. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά του». 

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στο Χάντβιλ της Αλαμπάμα, από στρατιωτικούς γονείς τον Αύγουστο του 1958. Εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για το θέατρο στην ηλικία των 9 ετών. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και τη δραματική σχολή του Γέιλ.

Είχε πάρει μέρος σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Νόμος και Τάξη», το « 30 Rock», το « Grimm» και σε ταινίες όπως το «Fantastic Four» και το «Hands of Stone».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments