Λάρισα: Βομβαρδισμένο τοπίο η Β’ ΔΟΥ μετά την πυρκαγιά (vid) | Pagenews.gr
Pagenews Team 4 Μαρτίου 2018, 15:43 4 Μαρτίου 2018, 15:43

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίσει η η Β’ Εφορία στη Λάρισα μετά από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο εσωτερικό του κτιρίου. Η καταστροφή είναι ολική και το μόνο που γλίτωσε είναι το τμήμα κληρονομιών και γονικών παροχών.

Στη Λάρισα, για αυτοψία βρέθηκε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

«Πιστεύω ως αρμόδια υπουργός και ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης πως και η Πυροσβεστική και η Αστυνομία θα διαλευκάνουν όσο πιο γρήγορα το θέμα. Η καταστροφή από ότι με ενημέρωσε ο διοικητής είναι πολύ μεγάλη. Για εμάς προέχει ένα θέμα, το οποίο είναι να μπορέσουν από αύριο να εξυπηρετηθούν οι πολίτες. Αν χρειαστεί κάποια πράγματα να γίνονται χειρόγραφα, αλλά και να δοθούν κάποιες παρατάσεις θα συνεργαστούμε με τον διοικητή για να δούμε τι θα κάνουμε», δήλωσε.

Η κ. Παπανάτσιου ανέφερε πως θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της Α’ ΔΟΥ της Λάρισας με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, ώστε να βρεθεί άμεσος τρόπος λειτουργίας της Β’ ΔΟΥ στο κτίριο που στεγάζεται η Α’ ΔΟΥ. Τόνισε δε πως «οι ΔΟΥ αποτελούν το πιο νευραλγικό κομμάτι της φορολογικής διοίκησης, διότι είναι εκείνες που εξυπηρετούν τον πολίτη, αλλά και εκείνες που φέρνουν τα έσοδα στο υπουργείο Οικονομικών».

Ετικέτες: