Αθλητισμός

Απίθανη δήλωση Γκαρθία για τον Ολυμπιακό

Απίθανη δήλωση Γκαρθία για τον Ολυμπιακό
Στην διοίκηση είδαν αυτή τη δήλωση;

Ειρωνικός παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, για την αντιμετώπιση που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» από τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για τα προβλήματα φυσικής κατάστασης που παρουσιάζει η ομάδα.

Παράλληλα, τόνισε ότι πρέπει και οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν την κριτική τους για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο παιχνίδι κόντρα σε Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Για το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε με πέναλτι εκτός περιοχής: «Ναι, έχουμε την… ατυχία όταν υπάρχει μία αμφισβητούμενη φάση, πάντοτε αυτή η φάση να μην είναι υπέρ μας. Πιστεύω ότι είναι… ατυχία…».

Για το ότι ο Ολυμπιακός επέτρεψε φάσεις στον Παναθηναϊκό ενώ έπαιζε με 10 παίκτες: «Δεν έχουμε δει ομάδα που βρίσκεται σε φυσική κατάσταση τέτοια, να παίζει σε υψηλό ρυθμό σε όλα τα λεπτά του αγώνα. Πάντα στα τελευταία λεπτά χάνουμε τον ρυθμό μας. Είδαμε ότι είχαμε δύο καλές ευκαιρίες για να κλειδώσουμε το παιχνίδι, δυστυχώς είχαμε την ατυχία να μην ολοκληρωθούν οι φάσεις αυτές. Όμως σε τέτοιου είδους παιχνίδι, ο αντίπαλος με μισή ευκαιρία μπορεί να σε βλάψει. Δεν ήθελα να κάνω αλλαγές αμυντικών για να μην στείλω λάθος μηνύματα στην ομάδα. Προτίμησα να κάνω αλλαγές επιθετικών, όμως, αυτή η απόφαση μάς κόστισε, γιατί με αυτόν τον τρόπο χάσαμε το αποτέλεσμα».

Για το αν ο Ολυμπιακός βγαίνει εκτός τίτλου κι αν ο Τζούρτζεβιτς είναι μοιραίος: «Εκτός από το πρωτάθλημα δεν είμαστε. Από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα περιθώρια, εμείς θα τα διεκδικήσουμε ως το τέλος. Διανύουμε την δυσκολότερη περίοδο για την ομάδα μας, όμως, θα παλέψουμε ως το τέλος. Ναι, αν η μία από τις δύο ευκαιρίες του Τζούρτζεβιτς ήταν γκολ, θα είχε κλειδώσει το αποτέλεσμα και θα λέγαμε άλλα τώρα».

Για το θέμα της φυσικής κατάστασης: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, είδα το πρόβλημα αυτό και ήταν σοβαρό. Όμως δεν είναι δική μου δουλειά να πω ποιος φταίει».

Για το αν υπάρχουν παράπονα από την απόδοση των αμυντικών του: «Όχι, απλώς ήθελα να δώσω το μήνυμα ότι δεν πάμε να παίξουμε αμυντικά, αλλά πάμε να κυνηγήσουμε ένα δεύτερο ή τρίτο γκολ. Δεν μας αρκεί το 1-0. Είμαστε μεγάλη ομάδα, θέλουμε πάντοτε να κυνηγάμε το δεύτερο γκολ».

Για το αν υπάρχει άλλος πλην της διαιτησίας που ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει κάποιο ντέρμπι: «Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να κοιτάξουμε τι συμβαίνει στην ομάδα μας, να δούμε αν οι παίκτες μας είναι καλύτεροι από τους παίκτες του Ολυμπιακού των προηγούμενων ετών ή των αντιπάλων. Είναι ματς που κρίνονται από μικρές λεπτομέρειες κι αυτές οι λεπτομέρειες μπορούν να κρίνουν αποτελέσματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments