Τεχνολογία

Apple: Νέο οικονομικό MacBook Air τους επόμενους μήνες

Apple: Νέο οικονομικό MacBook Air τους επόμενους μήνες
Η Apple φέρεται να σχεδιάζει για το δεύτερο τρίμηνο του 2018 να λανσάρει μία νέα, πιο οικονομική έκδοση του MacBook Air με οθόνη διαγωνίου 13 ιντσών.

Την αποκάλυψη έκανε σε αναφορά της προς επενδυτές η KGI Securities, εταιρεία αναλύσεων που δίνει συχνά ακριβείς προβλέψεις για τις κινήσεις της αμερικανικής εταιρείας Apple. Οι αναλυτές της εταιρείας θεωρούν ότι το «οικονομικό» MacBook Air θα επιτρέψει στην Apple να δώσει ώθηση στις συνολικές πωλήσεις των συστημάτων MacBook κατά 10-15%.

Λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου MacBook Air δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ωστόσο, αναφέρεται ότι η τιμή εκκίνησης για το 13ιντσο MacBook Air είναι τα 999 δολάρια και πρόθεση της Apple είναι να κατέβει αρκετά χαμηλότερα από αυτό το επίπεδο.

Στην ίδια αναφορά της KGI Securities δίνονται επιπλέον πληροφορίες και για άλλα προϊόντα της Apple. Σχετικά με τα ασύρματα ακουστικά AirPods η πορεία τους κρίνεται «θετική» ενώ η πρόβλεψη είναι ότι η ανανεωμένη έκδοση θα κάνει την εμφάνισή της το β’ εξάμηνο του έτους.

Στο πεδίο των συσκευών iPhone, η έκθεση της KGI επικεντρώνεται στην μελλοντική, «οικονομική» έκδοση των 6,1 ιντσών η οποία αναμένεται να αποτελέσει το κύριο αντικείμενο των προμηθευτών της Apple. Τέλος, η μέχρι τώρα πορεία του HomePod κρίνεται ως «μέτρια». Η πρόβλεψη είναι ότι η ζήτηση για το έξυπνο ηχείο της Apple θα είναι «ουδέτερη» κρίνοντας κυρίως από τους χρόνους παράδοσης που απαιτούνται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments