Διεθνή

Η Βαλεντίνα Πετρένκο και το viral…μαλλί της βουλευτή από τη Ρωσία(pics)

Η Βαλεντίνα Πετρένκο και το  viral…μαλλί της βουλευτή από τη Ρωσία(pics)
Όταν το βλέπεις για πρώτη φορά αναρωτιέσαι αν δαγκώνει, αν πονάει και κυρίως αν ...αναπνέει. Κι όμως, η ίδια η βουλευτής από τη Ρωσία, Βαλεντίνα Πετρένκο απαντά "μα είναι μία απλή περμανάντ". Ε, μα είναι να μην γίνει viral;

Το τι κουβαλάει – στην κυριολεξία- κανείς στο κεφάλι του είναι υποκειμενικό. Ιδιαίτερα αν αναφέρεται στην βουλευτή από τη Ρωσία Βαλεντίνα Πετρένκο. Βέβαια, η ομολογουμένως εξωπραγματική κόμμωσή της είναι ικανή για να κάνει το πρόσωπό της – και πιο συγκεκριμένα το κεφάλι της- viral και όχι άδικα.

Η Βαλεντίνα Πετρένκο, 62χρονη βουλευτής από την περιοχή της Khakassia της Σιβηρίας, έχει τρομάξει αρκετούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την περίεργη κόμμωσή της.

Η γιγαντιαία περμανάντ της είναι πολύ γνωστή στη Ρωσία εδώ και χρόνια, αλλά μόλις ανακαλύφθηκε από τους αγγλόφωνους χρήστες του διαδικτύου.

Σύμφωνα με το Newsweek, όμως, η βουλευτής δε δίνει ιδιαίτερη σημασία στα σχόλια και αναφέρει πως απλά πιάνει τα μαλλιά της με τσιμπιδάκια.

Το περιοδικό όμως δεν στάθηκε μόνο στην κόμμωσή της αλλά και στο «παγωμένο βλέμμα» της λέγοντας: «Υπάρχει κάτι που θυμίζει τους κακούς του Τζέιμς Μποντ».

Ο Άλεξ Μπρους- Σμιθ δημοσίευσε μια φωτογραφία της βουλευτού στο Twitter και έγραψε: «Μόλις ανακάλυψα τα μαλλιά της Ρωσίδας γερουσιαστή Βαλεντίνα Πετρένκο και θέλησα να μοιραστώ την είδηση».

Ο Τεντ Στάνσφιλντ από την άλλη έγραψε: «Τα μαλλιά της Βαλεντίνα Πετρένκο είναι το σπουδαιότερο πράγμα που ανακάλυψα αυτή την εβδομάδα». Και η Σάρα Φρέιζερ όμως σχολίασε την κόμμωση, γράφοντας: «Διάολε! Έλεγξε κανείς τα μαλλιά της Ρωσίδας βουλευτού Βαλεντίνα Πετρένκο για δηλητήριο ή συσκευές ηχογράφησης ήχου; Θα μπορούσαν να υπάρχουν χιλιάδες εκεί μέσα…».

Η Πετρένκο πάντως, είναι μέλος του Ρωσικού Κοινοβουλίου από το 2001 και κάποτε βοήθησε στη διαπραγμάτευση της απελευθέρωσης ομήρων παιδιών σε ένα σχολείο.

Και όσο για το μαλλί της απαντά αφοπλιστικά "Είναι απλά μία περμανάντ".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments