Βορίδης: Θα εξετάσουμε και τους προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Μαρτίου 2018, 18:36 5 Μαρτίου 2018, 18:36

«Προσερχόμαστε σήμερα στην εναρκτήρια συνεδρίαση της προκαταρκτικής επιτροπής που θα εξετάσει το σκάνδαλο Novartis, με ένα καθαρό σκοπό: Όλα στο φως", τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, που είναι μέλος της ειδικής επιτροπής. Παράλληλα τόνισε ότι η επιτροπή θα εξετάσει ακόμα και τους προστατευόμενους μάρτυρες.

«Θέλουμε πλήρη διερεύνηση της υποθέσεως. Προκειμένου αφ’ ενός να αποκαλυφθεί η έκταση και το μέγεθος του ζητήματος εκεί που πραγματικά υπάρχει, αλλά και ταυτόχρονα να αποκαλυφθεί η σκευωρία από κυβερνητικής πλευράς, με την κατασκευή δήθεν υπόπτων. Αυτό σημαίνει ότι η επιτροπή θα ασκήσει πλήρως τις αρμοδιότητές της. Θα εξετάσει μάρτυρες ανάμεσα στους οποίους και τους λεγόμενους «προστατευόμενους».

Και θα κάνει όλες τις ενέργειες που της αναθέτει ο νόμος προκειμένου να φανεί η αλήθεια», δήλωσε ο Μάκης Βορίδης και υπογράμμισε πως «είναι πολύ σημαντικό να μην αφεθούν να σπιλώνονται, με κατασκευασμένες μαρτυρίες αγνώστων μαρτύρων, πολιτικοί οι οποίοι είναι γνωστό ότι ενόχλησαν την κυβέρνηση».

«Εκείνο το οποίο λέμε στην κυβερνητική πλειοψηφία, είναι να μην κρυφτούν πίσω από νομικούς τακτικισμούς, αλλά να αφήσουν να διερευνηθεί πλήρως αυτή η υπόθεση και να ασκήσει πλήρως η Βουλή τα καθήκοντά της», ανέφερε ο κ. Βορίδης

Ετικέτες: