Αθλητισμός

Champions League: Με θρίαμβο στα προημιτελικά η Ρεάλ

Champions League: Με θρίαμβο στα προημιτελικά η Ρεάλ
Η βασίλισσα της Ευρώπης συνεχίζει για το τρίτο σερί Champions League. Η Ρεάλ του Κριστιάνο (12 γκολ σε 12 αγώνες) επικράτησε και στο Παρίσι της Παρί με 2-1 και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του θεσμού. Στα προημιτελικά και η Λίβερπουλ με το 0-0 στο Άνφιλντ κόντρα στην Πόρτο, με τους Βρετανούς να έχουν... προκριθεί απ' το πρώτο ματς και το υπέρ τους 5-0 στην Πορτογαλία.

Τη μέρα της κλήρωσης τα προγνωστικά έλεγαν πως η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το φαβορί. Όμως απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης τα προγνωστικά πάνε περίπατο.

Μετά το 3-1 στη Μαδρίτη, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θριάμβευσε και στον επαναληπτικό του Παρισιού, επικράτησε με 2-1 της Παρί, με τον Κριστιάνο να πετυχαίνει το 12ο γκολ του σε 12 αγώνες στο φετινό Champions League και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, βάζοντας πλώρη για την τρίτη σερί κατάκτηση του τροπαίου.

Η Παρί πίεσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έδειχνε πως χωρίς τον Νεϊμάρ δεν έχει το… ειδικό βάρος για να γυρίσει το ματς. Ο Κριστιάνο χτύπησε νωρίς στο δεύτερο μέρος, με γκολ στο 51′ με κεφαλιά έπειτα από πάσα του Λούκας Βάσκεθ και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Η Παρί έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Βεράτι, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καβάνι, όμως φαινόταν πως η Ρεάλ δεν μπορούσε να χάσει αυτή την πρόκριση. Και έβαλε τη σφραγίδα πάνω της στο 81′ όταν ο Κασεμίρο έγραψε το τελικό 2-1 για την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Λίβερπουλ με την Πόρτο ήρθαν ισόπαλες 0-0 σε ένα κακό παιχνίδι στο Άνφιλντ, με την πρόκριση να έχει κριθεί από το πρώτο ματς στην Πορτογαλία όταν οι Άγγλοι είχαν επικρατήσει με 5-0.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments